Badrum i Lesjöfors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lesjöfors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lesjöfors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lesjöfors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lesjöfors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lesjöfors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lesjöfors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lesjöfors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lesjöfors Rörservice AB
De Geersg. 38
680 96 Lesjöfors

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lesjöfors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lesjöfors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lesjöfors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lesjöfors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lesjöfors.

Badrumsfakta om Lesjöfors

I Lesjöfors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lesjöfors.

Lesjöfors är en tätort i norra Filipstads kommun. Lesjöfors är den 674:e största tätorten i Sverige och den näst största i Filipstads kommun. Lesjöfors ligger omkring 40 km norr om centralorten Filipstad och utgör en affärs- och administrationsmässig knutpunkt för den norra delen av kommunen.

Yta: 245,04 hektar
Invånarantal: 1062, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lesjöfors om du är intresserad av att veta mer om Lesjöfors som inte har med badrum att göra.

I Lesjöfors fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lesjöfors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lesjöfors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.