Badrum i Likenäs - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Likenäs - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Likenäs? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Likenäs som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Likenäs. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Likenäs så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Likenäs

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Likenäs som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sone Elving Nilsson
Apoteksv. 7
680 63 Likenäs

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Likenäs

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Likenäs kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Likenäs samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Likenäs. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Likenäs.

Badrumsfakta om Likenäs

I Likenäs fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Likenäs.

Likenäs är en småort i Dalby socken i Torsby kommun belägen i Klarälvdalen. Likenäs var tingsplats för Älvdals härad till 1971.

Yta: 88 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Likenäs om du är intresserad av att veta mer om Likenäs som inte har med badrum att göra.

I Likenäs fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Likenäs som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Likenäs från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.