Badrum i Lysvik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lysvik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lysvik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lysvik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lysvik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lysvik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lysvik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lysvik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lysviks Vatten & Värme
Ransby 105
686 97 Lysvik


Eriksson, Magnus Per Olov
Gällserud 166
686 97 Lysvik

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lysvik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lysvik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lysvik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lysvik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lysvik.

Badrumsfakta om Lysvik

I Lysvik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lysvik.

Lysvik är en tätort i Sunne kommun och kyrkbyn i Lysviks socken. Orten ligger på östra sidan av Övre Fryken och passeras av Fryksdalsbanan.

Yta: 83 hektar
Invånarantal: 341, år 2005

Här kan du ta del av mer information om orten Lysvik om du är intresserad av att veta mer om Lysvik som inte har med badrum att göra.

I Lysvik fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lysvik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lysvik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.