Badrum i Molkom - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Molkom - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Molkom? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Molkom som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Molkom. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Molkom så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Molkom

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Molkom som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hjelms Rör AB
Storg. 37
660 60 MOLKOM


Löövs Bygg Och Fastighets Service
Acksjön 535
660 60 MOLKOM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Molkom

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Molkom kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Molkom samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Molkom. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Molkom.

Badrumsfakta om Molkom

I Molkom fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Molkom.

Molkom är en tätort i Karlstads kommun, belägen mellan Karlstad och Filipstad i Värmlands län. I Molkom ligger Ed som var kyrkbyn i Nyeds socken. Ortnamnet Molkom nämns första gången år 1503 och skrevs då Molchen och Molchom.

Yta: 242,61 hektar
Invånarantal: 1863, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Molkom om du är intresserad av att veta mer om Molkom som inte har med badrum att göra.

I Molkom fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Molkom som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Molkom från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.