Badrum i Munkfors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Munkfors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Munkfors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Munkfors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Munkfors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Munkfors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Munkfors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Munkfors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Berggrens Rör AB
Trollkullev. 2
684 92 Munkfors


Ingmarssons Rör AB
Spelarv. 4
684 32 Munkfors


Hallbergs Rör
Rörläggarev. 5
684 30 Munkfors


Munkfors Rörtjänst
Båtv. 2
684 32 Munkfors


Berggrens Rör AB
Trollkullev. 2
684 92 Munkfors

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Munkfors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Munkfors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Munkfors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Munkfors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Munkfors.

Badrumsfakta om Munkfors

I Munkfors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Munkfors.

Munkfors är en tätort på ömse sidor om Klarälven och vid riksväg 62 cirka 60 km norr om Karlstad, Värmland. Orten är huvudsakligen belägen i Munkfors kommun, dock med en mycket liten del nordost om Stubbängen i Hagfors kommun. Munkfors är centralort och enda tätort i kommunen som bär dess namn.

Yta: 731,10 hektar
Invånarantal: 3054, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Munkfors om du är intresserad av att veta mer om Munkfors som inte har med badrum att göra.

I Munkfors fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Munkfors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Munkfors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.