Badrum i Säffle - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Säffle - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Säffle? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Säffle som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Säffle. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Säffle så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Säffle

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Säffle som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sannes Bygg
Ö. Takene
SÄFFLE


Henriks Golv & Måleri AB
Norrlandsv. 24
661 40 Säffle


Assemblin VS-teknik AB
Norrlandsv. 29
661 40 Säffle


Svenssons Rörfirma
Öcken Oppistugan
661 92 SÄFFLE


Tdbv Bygg & Värme
Björkv. 35
661 43 SÄFFLE


Rörteknik AB
Tveta Esketan 5
661 94 SÄFFLE


Larssons Rör Säffle
Apollog. 23
661 33 Säffle


Bts Rörteknik AB
S. Grimbråten Där Öst
661 91 Säffle


Rep & Montageservice Säffle
Ölserud Ekhammar 1
661 91 Säffle


Hagbys Rör Entreprenad AB
Norrlandsv. 31
661 40 Säffle

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Säffle

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Säffle kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Säffle samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Säffle. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Säffle.

Badrumsfakta om Säffle

I Säffle fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Säffle.

Säffle är en tätort i Värmland och centralort i Säffle kommun med något under 9 000 invånare (2010). Säffle ligger vid Byälven, som förbinder Glafsfjorden med Vänern, och genomkorsas av Norge/Vänerbanan och Europaväg 45. Närmaste större tätorter är Åmål i Dalsland, Grums och Karlstad.

Yta: 735,26 hektar
Invånarantal: 8991, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Säffle om du är intresserad av att veta mer om Säffle som inte har med badrum att göra.

I Säffle fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Säffle som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Säffle från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.