Badrum i Skattkärr - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skattkärr - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skattkärr? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skattkärr som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skattkärr. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skattkärr så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skattkärr

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skattkärr som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

P.J:S Mek & Process
Skattkärrsv. 26
656 72 SKATTKÄRR

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skattkärr

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skattkärr kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skattkärr samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skattkärr. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skattkärr.

Badrumsfakta om Skattkärr

I Skattkärr fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skattkärr.

Skattkärr är en tätort i Karlstads kommun, beläget drygt 10 km öster om Karlstads centrum, och passeras via E18. Namnet påträffas i offentlig handling först 1610 då det blev Skattetorp.

Yta: 207,15 hektar
Invånarantal: 2135, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skattkärr om du är intresserad av att veta mer om Skattkärr som inte har med badrum att göra.

I Skattkärr fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skattkärr som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skattkärr från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.