Badrum i Skoghall - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skoghall - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skoghall? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skoghall som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skoghall. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skoghall så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skoghall

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skoghall som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Haags Bygg & Snickeri AB
Vidöv. 52
663 34 SKOGHALL


Hammarö Rörinstallationer AB
Börjessonsv. 4 A
663 33 Skoghall


VVS Bolaget i Karlstad AB
Lunserudsv. 10 A
663 31 Skoghall


VVS Kvalité I Karlstad AB
Göterstav. 12
663 32 SKOGHALL


Karlstads Vatten & Värme Service AB
Jonsbolsv. 26
663 34 SKOGHALL


Persson, Ronny
Gunnarskärsv. 3
663 33 Skoghall

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skoghall

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skoghall kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skoghall samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skoghall. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skoghall.

Badrumsfakta om Skoghall

I Skoghall fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skoghall.

Skoghall är en tätort och centralort i Hammarö kommun. Skoghall är centralort i Hammarö kommun och belägen cirka nio kilometer söder om Karlstad. Orten ligger med en lång kust ut till Vänern, där Klarälven mynnar ut.

Yta: 1 051 hektar
Invånarantal: 13265, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skoghall om du är intresserad av att veta mer om Skoghall som inte har med badrum att göra.

I Skoghall fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skoghall som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skoghall från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.