Badrum i Storfors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Storfors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Storfors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Storfors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Storfors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Storfors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Storfors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Storfors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nässundet Rör & Reparation AB
Nässundet Hytte 10
688 91 Storfors


Bergvärme I Bergslagen
Bergg. 11
688 31 Storfors

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Storfors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Storfors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Storfors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Storfors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Storfors.

Badrumsfakta om Storfors

I Storfors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Storfors.

Storfors är en tätort i Värmland. Den är också centralort i Storfors kommun. Inlandsbanan och riksväg 26 går förbi orten. Storfors var och är belägen i Kroppa socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Kroppa landskommun.

Yta: 286,76 hektar
Invånarantal: 2337, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Storfors om du är intresserad av att veta mer om Storfors som inte har med badrum att göra.

I Storfors fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Storfors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Storfors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.