Badrum i Torsby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Torsby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Torsby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Torsby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Torsby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Torsby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Torsby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Torsby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Torsby Byggtjänst, AB
Berggårdsv. 16
685 33 Torsby


Höjdens Energi KB
Enarsv. 2
685 34 TORSBY


VVS-Boa
Mastkärr Boa
685 93 Torsby


Energi Konvertering Oleby
Oleby 327
685 92 TORSBY


Rörarbeten L Å Adolfsson
Idrottsv. 15
685 34 TORSBY


Landegren, Hans-Ove
Ganterud 60
685 93 Torsby


Torsby VVS & Energi AB
Levgrensv. 29
685 30 TORSBY


Comfort Control i Karlstad
Ganterud 31
685 93 Torsby

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Torsby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Torsby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Torsby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Torsby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Torsby.

Badrumsfakta om Torsby

I Torsby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Torsby.

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånarantal: 4049, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Torsby om du är intresserad av att veta mer om Torsby som inte har med badrum att göra.

I Torsby fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Torsby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Torsby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.