Badrum i Uddeholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Uddeholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Uddeholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Uddeholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Uddeholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Uddeholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Uddeholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Uddeholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Pellet o Ved Ove Högquist AB
Björkbacken 10
683 40 UDDEHOLM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Uddeholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Uddeholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Uddeholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Uddeholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Uddeholm.

Badrumsfakta om Uddeholm

I Uddeholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Uddeholm.

Uddeholm är en tätort i Hagfors kommun i norra Värmland. Uddeholms AB, världsledande inom stålindustrin, har sitt ursprung i Uddeholmskoncernen. Företaget bytte namn den 1 april 2010 och tog då tillbaks sitt ursprungliga namn Uddeholms AB.

Yta: 144 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Uddeholm om du är intresserad av att veta mer om Uddeholm som inte har med badrum att göra.

I Uddeholm fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Uddeholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Uddeholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.