Badrum i Vålberg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vålberg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vålberg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vålberg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vålberg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vålberg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vålberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vålberg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Carlson Janne Rör AB
Teknikv. 10
660 50 VÅLBERG


P-Os VVS Service AB
Banv. 2
660 50 VÅLBERG


ByggChristian i Värmland AB
Bårumsgatan 25
660 50 VÅLBERG


Janne Carlson Rör AB
Teknikv. 10
660 50 VÅLBERG


Lindkvist Rör, AB M
Söderängsg. 39
660 50 VÅLBERG


Svets och Rör Service Karlstad
Långg. 76
660 50 VÅLBERG

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vålberg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vålberg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vålberg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vålberg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vålberg.

Badrumsfakta om Vålberg

I Vålberg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vålberg.

Vålberg är en tätort i Karlstads kommun invid Norsälven. Det mindre samhället Älvenäs utgör en del av Vålberg.

Yta: 386,03 hektar
Invånarantal: 2770, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vålberg om du är intresserad av att veta mer om Vålberg som inte har med badrum att göra.

I Vålberg fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vålberg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vålberg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.