Badrum i Väse - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Väse - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Väse? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Väse som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Väse. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Väse så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Väse

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Väse som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Andersson, Rolf Gustav
Rörs Gård 408
660 57 VÄSE


Ibjerge Installation AB
Storg. 58
660 57 VÄSE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Väse

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Väse kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Väse samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Väse. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Väse.

Badrumsfakta om Väse

I Väse fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Väse.

Väse är en tätort i Karlstads kommun belägen vid Värmlandsbanan och E18.

Yta: 69,06 hektar
Invånarantal: 494, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Väse om du är intresserad av att veta mer om Väse som inte har med badrum att göra.

I Väse fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Väse som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Väse från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.