Badrum i Åsele - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Åsele - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Åsele? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Åsele som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Åsele. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Åsele så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Åsele

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Åsele som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Assemblin VS-teknik AB
Vilhelminav. 5
919 32 ÅSELE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Åsele

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Åsele kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Åsele samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Åsele. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Åsele.

Badrumsfakta om Åsele

I Åsele fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Åsele.

Åsele, tätort och centralort i Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele. Orten är främst känd för Åsele marknad.

Yta: 337,93 hektar
Invånarantal: 1798, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åsele om du är intresserad av att veta mer om Åsele som inte har med badrum att göra.

I Åsele fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Åsele som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Åsele från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.