Badrum i Bjurholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bjurholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bjurholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bjurholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bjurholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bjurholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bjurholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bjurholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sjöbergs VVS
Östervik 31
916 93 BJURHOLM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bjurholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bjurholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bjurholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bjurholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bjurholm.

Badrumsfakta om Bjurholm

I Bjurholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bjurholm.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjurholm om du är intresserad av att veta mer om Bjurholm som inte har med badrum att göra.

I Bjurholm fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bjurholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bjurholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.