Badrum i Blattnicksele - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Blattnicksele - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Blattnicksele? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Blattnicksele som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Blattnicksele. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Blattnicksele så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Blattnicksele

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Blattnicksele som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Tväråträsk Rörservice AB
Tväråträsk 151
924 92 BLATTNICKSELE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Blattnicksele

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Blattnicksele kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Blattnicksele samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Blattnicksele. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Blattnicksele.

Badrumsfakta om Blattnicksele

I Blattnicksele fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Blattnicksele.

Blattnicksele (umesamiska Bláhnage eller Bláhnagesuvvane, sydsamiska Blaahnege) är en småort i Sorsele kommun, Västerbottens län. Orten ligger vid Blattnikselet i Vindelälven, väg E45 och Inlandsbanan.

Yta: 40 hektar
Invånarantal: 158, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Blattnicksele om du är intresserad av att veta mer om Blattnicksele som inte har med badrum att göra.

I Blattnicksele fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Blattnicksele som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Blattnicksele från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.