Badrum i Bureå - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bureå - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bureå? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bureå som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bureå. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bureå så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bureå

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bureå som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bureå Rör Cisternkontroll AB
Burmoran 24
932 52 BUREÅ


Bureå Industrirör AB
Villav. 10
932 52 BUREÅ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bureå

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bureå kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bureå samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bureå. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bureå.

Badrumsfakta om Bureå

I Bureå fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bureå.

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånarantal: 2360, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bureå om du är intresserad av att veta mer om Bureå som inte har med badrum att göra.

I Bureå fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bureå som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bureå från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.