Badrum i Flarken - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Flarken - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Flarken? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Flarken som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Flarken. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Flarken så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Flarken

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Flarken som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Flarkens Rör AB
Hultesv. 31
915 96 FLARKEN


Lars Murare
Gammelbyn 8
915 96 FLARKEN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Flarken

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Flarken kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Flarken samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Flarken. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Flarken.

Badrumsfakta om Flarken

I Flarken fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Flarken.

Flarken är en småort i Nysätra socken i Robertsfors kommun, Västerbotten. Flarken ligger cirka 8 km väster om Ånäset. Söder om byn passerar Flarkån på sitt lopp mot Hertsångerälven vid Ånäset. I byn ligger Flarkens kapell. Byn hade en skola som lades ner 2007.

Yta: 25 hektar
Invånarantal: 101, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Flarken om du är intresserad av att veta mer om Flarken som inte har med badrum att göra.

I Flarken fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Flarken som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Flarken från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.