Badrum i Gräsmyr - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Gräsmyr - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Gräsmyr? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Gräsmyr som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Gräsmyr. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Gräsmyr så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Gräsmyr

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Gräsmyr som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Gräsmyr VVS AB
Storbyn 20
914 95 GRÄSMYR

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Gräsmyr

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Gräsmyr kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Gräsmyr samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Gräsmyr. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Gräsmyr.

Badrumsfakta om Gräsmyr

I Gräsmyr fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Gräsmyr.

Gräsmyr är en småort i Nordmalings kommun drygt tre mil fågelvägen västsydväst om Umeå. Om somrarna är det logdans på hembygdsområdet varje fredagskväll och under dansbandsveckan.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 186, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gräsmyr om du är intresserad av att veta mer om Gräsmyr som inte har med badrum att göra.

I Gräsmyr fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Gräsmyr som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Gräsmyr från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.