Badrum i Holmsund - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Holmsund - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Holmsund? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Holmsund som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Holmsund. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Holmsund så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Holmsund

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Holmsund som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Infjärdens Värme, AB
Järnvägsg. 12
913 35 HOLMSUND

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Holmsund

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Holmsund kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Holmsund samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Holmsund. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Holmsund.

Badrumsfakta om Holmsund

I Holmsund fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Holmsund.

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Holmsund om du är intresserad av att veta mer om Holmsund som inte har med badrum att göra.

I Holmsund fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Holmsund som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Holmsund från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.