Badrum i Hörnefors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hörnefors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hörnefors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hörnefors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hörnefors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hörnefors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hörnefors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hörnefors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ume Kakel AB
Sundelinsv. 30
905 32 HÖRNEFORS


G-Kraft Norr
Kempeg. 9
905 31 Hörnefors


Geoteknik Nord, AB
Västerlångg. 15
905 31 Hörnefors

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hörnefors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hörnefors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hörnefors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hörnefors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hörnefors.

Badrumsfakta om Hörnefors

I Hörnefors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hörnefors.

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hörnefors om du är intresserad av att veta mer om Hörnefors som inte har med badrum att göra.

I Hörnefors fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hörnefors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hörnefors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.