Badrum i Jörn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Jörn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Jörn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Jörn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Jörn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Jörn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Jörn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Jörn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Stenmans Vvs AB
Storg. 29
936 51 JÖRN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Jörn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Jörn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Jörn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Jörn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Jörn.

Badrumsfakta om Jörn

I Jörn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Jörn.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jörn om du är intresserad av att veta mer om Jörn som inte har med badrum att göra.

I Jörn fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Jörn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Jörn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.