Badrum i Kåge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kåge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kåge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kåge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kåge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kåge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kåge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kåge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bad & Värme, Holmboms Värme & Sanitet AB
Storg. 46
934 32 Kåge


VVS & Energi i Kåge AB
Högåsv. 34
934 31 KÅGE


Ah Värme & Konsult AB
Högåsv. 34
934 31 KÅGEPer H Energi & Konsult AB
HögåsvLindgren VVS AB, Urban
Kvarnfors 41


Luft & Miljö I Skellefteå AB
Hamng. 29
934 31 KÅGE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kåge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kåge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kåge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kåge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kåge.

Badrumsfakta om Kåge

I Kåge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kåge.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kåge om du är intresserad av att veta mer om Kåge som inte har med badrum att göra.

I Kåge fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kåge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kåge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.