Badrum i Lövånger - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lövånger - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lövånger? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lövånger som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lövånger. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lövånger så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lövånger

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lövånger som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

BVS Rör
Kungsv. 4
930 10 Lövånger


Bvs Burman Värme & Sanitet AB
Selet 26
930 10 Lövånger

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lövånger

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lövånger kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lövånger samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lövånger. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lövånger.

Badrumsfakta om Lövånger

I Lövånger fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lövånger.

Lövånger är en tätort i Skellefteå kommun i Västerbottens län. Lövånger ligger cirka 5 mil söder om Skellefteå. På orten finns sevärdheten Lövångers kyrkstad. Intill kyrkstaden ligger Lövångers kyrka från sen medeltid.

Yta: 131,61 hektar
Invånarantal: 761, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lövånger om du är intresserad av att veta mer om Lövånger som inte har med badrum att göra.

I Lövånger fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lövånger som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lövånger från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.