Badrum i Lycksele - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lycksele - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lycksele? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lycksele som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lycksele. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lycksele så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lycksele

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lycksele som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Contractor Bygg i Lycksele AB
Fabriksg. 12
921 36 LYCKSELE


Teknisk Fastighetsservice i Norrland AB
070 - 605 63 33Lycksele Värmeservice AB
Bergstigen 8
921 45 LYCKSELE


Värme & Vatten I Lycksele AB
Vilhelminav. 30
921 34 LYCKSELE


Caverion
Umev. 3 C
921 45 LYCKSELE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lycksele

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lycksele kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lycksele samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lycksele. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lycksele.

Badrumsfakta om Lycksele

I Lycksele fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lycksele.

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lycksele om du är intresserad av att veta mer om Lycksele som inte har med badrum att göra.

I Lycksele fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lycksele som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lycksele från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.