Badrum i Malå - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Malå - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Malå? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Malå som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Malå. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Malå så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Malå

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Malå som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Caverion
Spånv. 2
930 70 MALÅ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Malå

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Malå kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Malå samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Malå. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Malå.

Badrumsfakta om Malå

I Malå fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Malå.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Malå om du är intresserad av att veta mer om Malå som inte har med badrum att göra.

I Malå fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Malå som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Malå från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.