Badrum i Nordmaling - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Nordmaling - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Nordmaling? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Nordmaling som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Nordmaling. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Nordmaling så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Nordmaling

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Nordmaling som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rehnmarks Rör AB
Thirens v. 7
914 33 NORDMALING


GSH Naturvärme HB
Bryggareg. 15
914 32 Nordmaling


Rörservice Norr AB
Kungsv. 55 A
914 32 Nordmaling

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Nordmaling

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Nordmaling kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Nordmaling samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Nordmaling. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Nordmaling.

Badrumsfakta om Nordmaling

I Nordmaling fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Nordmaling.

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Yta: 308,28 hektar
Invånarantal: 2546, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nordmaling om du är intresserad av att veta mer om Nordmaling som inte har med badrum att göra.

I Nordmaling fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Nordmaling som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Nordmaling från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.