Badrum i Norsjö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Norsjö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Norsjö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Norsjö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Norsjö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Norsjö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Norsjö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Norsjö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

LAs Rör AB
Industriv. 1
935 32 NORSJÖ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Norsjö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Norsjö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Norsjö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Norsjö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Norsjö.

Badrumsfakta om Norsjö

I Norsjö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Norsjö.

Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Yta: 240,28 hektar
Invånarantal: 2051, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Norsjö om du är intresserad av att veta mer om Norsjö som inte har med badrum att göra.

I Norsjö fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Norsjö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Norsjö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.