Badrum i Obbola - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Obbola - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Obbola? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Obbola som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Obbola. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Obbola så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Obbola

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Obbola som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

M Holms Värme & Sanitet AB
Byv. 11
913 42 Obbola


H. Lundgrens Rör I Obbola AB
Akterstigen 7
913 42 Obbola

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Obbola

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Obbola kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Obbola samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Obbola. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Obbola.

Badrumsfakta om Obbola

I Obbola fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Obbola om du är intresserad av att veta mer om Obbola som inte har med badrum att göra.

I Obbola fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Obbola som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Obbola från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.