Badrum i Robertsfors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Robertsfors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Robertsfors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Robertsfors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Robertsfors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Robertsfors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Robertsfors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Robertsfors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Laxbackens Rör AB
Valbränna 19
915 93 Robertsfors


Norrlandsexperten I Västerbotten AB
Klintv. 2
915 91 Robertsfors

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Robertsfors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Robertsfors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Robertsfors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Robertsfors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Robertsfors.

Badrumsfakta om Robertsfors

I Robertsfors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Robertsfors.

Robertsfors är en tätort i Västerbotten samt centralort för Robertsfors kommun, Västerbottens län, belägen vid Rickleån. Robertsfors har fått sitt namn från grosshandlaren Robert Finlay och Robertsfors bruk anlagt 1758.

Yta: 215,19 hektar
Invånarantal: 2004, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Robertsfors om du är intresserad av att veta mer om Robertsfors som inte har med badrum att göra.

I Robertsfors fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Robertsfors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Robertsfors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.