Badrum i Rundvik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Rundvik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Rundvik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Rundvik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Rundvik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Rundvik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Rundvik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Rundvik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Husum Rör AB
Masonitev. 6 B
914 41 Rundvik

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Rundvik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Rundvik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Rundvik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Rundvik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Rundvik.

Badrumsfakta om Rundvik

I Rundvik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Rundvik.

Rundvik är en tätort i Nordmalings kommun. Rundvik ligger invid Bottenhavet cirka 9 kilometers vägavstånd sydväst om Nordmaling.

Yta: 183,20 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rundvik om du är intresserad av att veta mer om Rundvik som inte har med badrum att göra.

I Rundvik fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Rundvik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Rundvik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.