Badrum i Sävar - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sävar - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sävar? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sävar som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sävar. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sävar så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sävar

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sävar som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Stall Påäng
Ängsv. 3
918 31 SÄVAR


HP VVS-Rör & Byggtjänst
N. Norrfjärden 134
918 32 Sävar

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sävar

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sävar kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sävar samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sävar. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sävar.

Badrumsfakta om Sävar

I Sävar fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sävar.

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sävar om du är intresserad av att veta mer om Sävar som inte har med badrum att göra.

I Sävar fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sävar som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sävar från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.