Badrum i Skelleftehamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skelleftehamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skelleftehamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skelleftehamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skelleftehamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skelleftehamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skelleftehamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skelleftehamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Air Liquide Gas AB
Rönnskärsverken
932 33 SKELLEFTEHAMN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skelleftehamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skelleftehamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skelleftehamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skelleftehamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skelleftehamn.

Badrumsfakta om Skelleftehamn

I Skelleftehamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skelleftehamn.

Skelleftehamn är en tätort i Skellefteå kommun 15 kilometer från Skellefteå stad. Det är ett samhälle som är uppbyggt kring hamnen och Rönnskärsverken.

Yta: 401,24 hektar
Invånarantal: 3184, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skelleftehamn om du är intresserad av att veta mer om Skelleftehamn som inte har med badrum att göra.

I Skelleftehamn fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skelleftehamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skelleftehamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.