Badrum i Sorsele - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sorsele - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sorsele? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sorsele som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sorsele. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sorsele så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sorsele

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sorsele som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sorsele Byggtjänst AB
Strandv. 17
924 32 SORSELE


Bäcklunds Värme & Sanitet AB
Långg. 6 B
924 31 Sorsele


Bäcklunds Värme & Sanitet
Långg.
924 31 Sorsele


Värmeservice Erik Eriksson
Ö. Slätvik 1
924 94 SORSELE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sorsele

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sorsele kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sorsele samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sorsele. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sorsele.

Badrumsfakta om Sorsele

I Sorsele fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sorsele.

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sorsele om du är intresserad av att veta mer om Sorsele som inte har med badrum att göra.

I Sorsele fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sorsele som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sorsele från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.