Badrum i Storuman - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Storuman - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Storuman? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Storuman som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Storuman. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Storuman så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Storuman

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Storuman som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bison
Löparstigen 7
923 32 Storuman


Arklöfs Värme AB
Järnvägsg. 32
923 31 STORUMANBorr & VVS Service - Norra
Plåtslagarg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Storuman

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Storuman kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Storuman samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Storuman. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Storuman.

Badrumsfakta om Storuman

I Storuman fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Storuman.

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Storuman om du är intresserad av att veta mer om Storuman som inte har med badrum att göra.

I Storuman fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Storuman som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Storuman från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.