Badrum i Tärnaby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tärnaby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tärnaby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tärnaby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tärnaby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tärnaby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tärnaby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tärnaby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Laisholm Service AB
Laisholm 130
920 64 Tärnaby

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tärnaby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tärnaby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tärnaby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tärnaby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tärnaby.

Badrumsfakta om Tärnaby

I Tärnaby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tärnaby.

Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Yta: 163,92 hektar
Invånarantal: 482, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tärnaby om du är intresserad av att veta mer om Tärnaby som inte har med badrum att göra.

I Tärnaby fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tärnaby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tärnaby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.