Badrum i Tavelsjö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tavelsjö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tavelsjö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tavelsjö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tavelsjö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tavelsjö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tavelsjö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tavelsjö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Adolfsson Rör och Fastighetsservice, AB
Stenhagsv. 15
922 62 TAVELSJÖ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tavelsjö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tavelsjö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tavelsjö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tavelsjö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tavelsjö.

Badrumsfakta om Tavelsjö

I Tavelsjö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tavelsjö.

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Yta: 21,90 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tavelsjö om du är intresserad av att veta mer om Tavelsjö som inte har med badrum att göra.

I Tavelsjö fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tavelsjö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tavelsjö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.