Badrum i Ursviken - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ursviken - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ursviken? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ursviken som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ursviken. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ursviken så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ursviken

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ursviken som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Erinders Rörservice
Nikanors v. 2
932 35 URSVIKEN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ursviken

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ursviken kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ursviken samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ursviken. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ursviken.

Badrumsfakta om Ursviken

I Ursviken fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ursviken.

Ursviken är en tätort i Skellefteå kommun och samtidigt en stadsdel i Skellefteå. Ursviken är indelat i Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Furunäs, Klemensnäs, Öhn och Alderholmen.

Yta: 371,51 hektar
Invånarantal: 3977, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ursviken om du är intresserad av att veta mer om Ursviken som inte har med badrum att göra.

I Ursviken fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ursviken som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ursviken från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.