Badrum i Vännäs - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vännäs - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vännäs? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vännäs som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vännäs. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vännäs så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vännäs

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vännäs som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Pauls Byggservice
Gullbäck 3
911 91 Vännäs


Ir-Tech
Brån 3
911 93 Vännäs


Hampusson Rörmontage
Berg 26
911 93 Vännäs


Näslunds Rör o Svets
Ö. Spöland 48
911 92 VÄNNÄS


Vännäs Teknikmontage AB
Nybyv. 7
911 33 VännäsGt Rörservice, AB
Hällfors 40

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vännäs

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vännäs kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vännäs samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vännäs. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vännäs.

Badrumsfakta om Vännäs

I Vännäs fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vännäs.

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vännäs om du är intresserad av att veta mer om Vännäs som inte har med badrum att göra.

I Vännäs fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vännäs som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vännäs från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.