Badrum i Vilhelmina - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vilhelmina - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vilhelmina? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vilhelmina som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vilhelmina. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vilhelmina så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vilhelmina

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vilhelmina som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Vilhelmina Värme & Sanitet AB
Volgsjöv. 84
912 34 Vilhelmina


Ingemars Rör & Svets
Laxbäcken 204
912 91 VILHELMINA


Oves Vvs Service
Ljungv. 8
912 33 VILHELMINA


Nybrands VVS, AB
Videv. 3
912 32 Vilhelmina

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vilhelmina

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vilhelmina kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vilhelmina samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vilhelmina. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vilhelmina.

Badrumsfakta om Vilhelmina

I Vilhelmina fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vilhelmina.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vilhelmina om du är intresserad av att veta mer om Vilhelmina som inte har med badrum att göra.

I Vilhelmina fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vilhelmina som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vilhelmina från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.