Badrum i Älandsbro - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Älandsbro - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Älandsbro? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Älandsbro som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Älandsbro. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Älandsbro så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Älandsbro

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Älandsbro som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Jacobssons Bygg AB
Åvägen 2
870 10 älandsbro

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Älandsbro

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Älandsbro kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Älandsbro samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Älandsbro. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Älandsbro.

Badrumsfakta om Älandsbro

I Älandsbro fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Älandsbro.

Älandsbro är en ort i Härnösands kommun. Älandsbro genomkorsas av europaväg 4 (E4).

Yta: 155,82 hektar
Invånarantal: 832, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Älandsbro om du är intresserad av att veta mer om Älandsbro som inte har med badrum att göra.

I Älandsbro fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Älandsbro som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Älandsbro från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.