Badrum i Alnö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Alnö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Alnö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Alnö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Alnö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Alnö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Alnö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Alnö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rolf Wallin Rörkonsult / Alnö Högtryck
Slupv. 695
865 32 Alnö


MPL VVS & Montage Sundsvall AB
Eskaderv. 45
865 32 Alnö


Backlunds Värme & Sanitet AB
Moränv. 8
865 33 ALNÖ


MOHECO AB
Bullås 105
865 92 Alnö


Ctn Energi AB
Dehlinsv. 12
865 92 Alnö


Alnö Vvs, AB
Rudammsv. 13
865 92 Alnö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Alnö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Alnö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Alnö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Alnö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Alnö.

Badrumsfakta om Alnö

I Alnö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Alnö.

Alnö socken i Medelpad ingår sedan 1971 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Alnö distrikt. Tätorterna Vi, Hovid Ankarsvik och Gustavsberg samt sockenkyrkorna Alnö gamla kyrka och Alnö nya kyrka ligger i socknen.

Yta: 73 km2
Invånarantal: 7742, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Alnö om du är intresserad av att veta mer om Alnö som inte har med badrum att göra.

I Alnö fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Alnö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Alnö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.