Badrum i Bergeforsen - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bergeforsen - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bergeforsen? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bergeforsen som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bergeforsen. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bergeforsen så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bergeforsen

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bergeforsen som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Timrå Vvs, AB
Björnbärsstigen 13
861 38 Bergeforsen


VVS & Värmeteknik I Timrå AB
Industrig. 2
861 38 Bergeforsen

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bergeforsen

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bergeforsen kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bergeforsen samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bergeforsen. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bergeforsen.

Badrumsfakta om Bergeforsen

I Bergeforsen fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bergeforsen.

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bergeforsen om du är intresserad av att veta mer om Bergeforsen som inte har med badrum att göra.

I Bergeforsen fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bergeforsen som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bergeforsen från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.