Badrum i Bispgården - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bispgården - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bispgården? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bispgården som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bispgården. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bispgården så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bispgården

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bispgården som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rackevicius, Viktoras
Älvstigen 2
840 73 Bispgården

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bispgården

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bispgården kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bispgården samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bispgården. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bispgården.

Badrumsfakta om Bispgården

I Bispgården fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bispgården.

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87. Riksväg 86 går från Bispgården mot Sundsvall. Här har sedan 1885 funnits en järnvägsstation längs Stambanan genom övre Norrland.

Yta: 289,67 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bispgården om du är intresserad av att veta mer om Bispgården som inte har med badrum att göra.

I Bispgården fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bispgården som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bispgården från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.