Badrum i Bjästa - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bjästa - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bjästa? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bjästa som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bjästa. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bjästa så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bjästa

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bjästa som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Pirrås Plattsättning AB
Drillv. 9
893 30 Bjästa


Berglunds Värme AB, G
Dirigentv. 23
893 30 Bjästa

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bjästa

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bjästa kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bjästa samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bjästa. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bjästa.

Badrumsfakta om Bjästa

I Bjästa fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bjästa.

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjästa om du är intresserad av att veta mer om Bjästa som inte har med badrum att göra.

I Bjästa fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bjästa som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bjästa från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.