Badrum i Björna - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Björna - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Björna? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Björna som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Björna. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Björna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Björna

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Björna som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nilssons VVS I Björna AB
Björnaby 362
890 50 Björna


Björna Maskin-Service
Centralg. 18
890 50 Björna


Lundbergs Värme
Fredrikav. 5
890 50 Björna

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Björna

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Björna kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Björna samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Björna. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Björna.

Badrumsfakta om Björna

I Björna fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Björna.

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånarantal: 413, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Björna om du är intresserad av att veta mer om Björna som inte har med badrum att göra.

I Björna fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Björna som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Björna från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.