Badrum i Bonässund - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bonässund - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bonässund? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bonässund som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bonässund. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bonässund så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bonässund

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bonässund som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Leif Sören Persson
Mesanv. 40
891 78 Bonässund

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bonässund

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bonässund kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bonässund samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bonässund. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bonässund.

Badrumsfakta om Bonässund

I Bonässund fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bonässund.

Bonässund, även kallat Bonäset, ligger i Örnsköldsviks kommun, i gamla Arnäs landskommun, i Västernorrlands län. Orten ligger på 7 kilometers avstånd från Örnsköldsviks centrum, invid Bonässundet som står i förbindelse med Havsfjärden. Närmaste ort västerut är Järved och småorten Bodum österut.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Bonässund om du är intresserad av att veta mer om Bonässund som inte har med badrum att göra.

I Bonässund fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bonässund som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bonässund från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.