Badrum i Docksta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Docksta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Docksta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Docksta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Docksta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Docksta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Docksta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Docksta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nordingrå Rörservice HB
Dockstav. 19
870 33 Docksta

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Docksta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Docksta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Docksta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Docksta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Docksta.

Badrumsfakta om Docksta

I Docksta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Docksta.

Docksta är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, och kyrkbyn i Vibyggerå socken. Docksta ligger i Höga Kusten vid Skulebergets fot 34 kilometer söder om Örnsköldsvik längs E4. Strax norr om orten är Vibyggerå gamla kyrka och Vibyggerå nya kyrka belägna.

Yta: 79,50 hektar
Invånarantal: 378, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Docksta om du är intresserad av att veta mer om Docksta som inte har med badrum att göra.

I Docksta fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Docksta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Docksta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.