Badrum i Domsjö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Domsjö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Domsjö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Domsjö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Domsjö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Domsjö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Domsjö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Domsjö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Sundåsens Rör, AB
Brog. 30
892 34 Domsjö


Rörmokarn Staffan Svensson AB
Starrholmsv. 4
892 34 Domsjö


Bgtw Bygg
Nötbolandet 206
892 92 Domsjö


Jg:S Rörservice
Tallvägen 208
895 40 Domsjö


Kottens VVS
Regelv. 19
892 41 Domsjö


Norrlands Värme & Sanitet, AB
Hörneborgsv. 14
892 50 Domsjö


Anders Berglund Rör Och VVS AB
Doktorsg. 3
892 30 Domsjö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Domsjö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Domsjö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Domsjö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Domsjö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Domsjö.

Badrumsfakta om Domsjö

I Domsjö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Domsjö.

Domsjö är en gammal by i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun och ett bostadsområde i Örnsköldsviks tätort. Domsjö ligger på södra sidan av Örnsköldsviksfjärden alldeles utanför Moälvens utlopp.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Domsjö om du är intresserad av att veta mer om Domsjö som inte har med badrum att göra.

I Domsjö fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Domsjö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Domsjö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.