Badrum i Fagervik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Fagervik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Fagervik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Fagervik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Fagervik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Fagervik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Fagervik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Fagervik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ae VVS & Service
Skälaröv. 4
860 32 Fagervik

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Fagervik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Fagervik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Fagervik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Fagervik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Fagervik.

Badrumsfakta om Fagervik

I Fagervik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Fagervik.

Fagervik är en bruksort i Timrå kommun inom den norra delen av tätorten Timrå. Avståndet till Vivsta (Timrå centrum) är 5 kilometer. Från den lilla hamnen Skälarö Brygga kan man se två öar, Gistaholmarna, som är populära dagsresemål.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Fagervik om du är intresserad av att veta mer om Fagervik som inte har med badrum att göra.

I Fagervik fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Fagervik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Fagervik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.